Technics SA-TX50

Hirdetést csak mint magánszemély adhatsz fel, és kizárólag az Adás-vétel, csere topikban. A mennyiség és az ár is ennek a követelménynek kell megfeleljen. Aláírásod se használd hirdetésre! Reklámtevékenység és kereskedelem célját nem szolgálhatják a hozzászólásaid! A diyaudio.hu biztosítja a lehetőséget a tagjainak, hogy mint magánszemély nem kereskedelmi jellegű és mennyiségű, a fórum tartalmához kapcsolódó tárgyakat, eszközöket eladásra felkínáljanak, vagy vételi szándékukat jelezzék. A fórum ettől eltérő reklámtevékenységre, kereskedelemre nem használható fel. Amelyik hirdetés nem felel meg ezen szabályoknak az törlésre kerül. Kérünk minden hirdetőt, ha terméke elkelt azt valamilyen formában jelezni szíveskedjen, hogy a topic zárható legyen, így lehetővé téve a már nem élő hirdetések beazonosítását. (Ezt a termék topicjában egy "elket" vagy "zárható" hozzászólással lehet jelezni a moderátornak.) A 6 hónapnál régebbi hirdetéseket automatikusan lezárjuk. Köszönettel a diyaudio.hu csapata.

Technics SA-TX50

HozzászólásSzerző: Galamb0 » 2016.10.08. 19:56

Sziasztok!
Régóta kíváncsi voltam már egy ilyen csodajószág hangjára. A vártakon felül muzsikált,ezért így csak jobban fáj miatta a lelkem,hogy továbbadom :(

Sajna nem a legjobb embertől vettem meg a nyáron. Kiégtek neki a VU-metert megvilágító izzók egy része és ezért kiszedette a jókat is. (pedig egy gombnyomás a távirányítón lekapcsolni a fényt) Ezért én beszereztem a bele való izzókat és még 10 db (komplett szett) izzót tartaléknak és mondanom se kell vonza a tekinteteket :) . Műszakilag ezen kívül egyetlen egy dologhoz nyúlt hozzá (a "szerelője" ,akit én barbárnak hívnék), miszerint kilopták a gyári 230-as csatlakozó aljzatot és fixen beforrasztották a betáp kábelt. Ugyan nem végeztek félmunkát,tehát tartós a dolog,de ez is jócskán csökkenti az árát :(
Kívül karcok találhatóak rajta. (mindenről készítettem képet)
Old-hifi gyülekezetben felbecsültettem és jelen állapotában 70 ezret ér meg,mert működésileg kifogástalan. Nincs kontakthiba. A tulaj csak a távirányítót használta,amit én kipucoltam. (képeken látható)

Helyileg Gödön található. Személyesen csatornatesztet is tudok mutatni. De szívesen elküldöm futárral is.

A lenti képeket 20 alkalommal lehet letölteni egy hétig (2016.10.15-ig),ezért 3-szor feltöltöttem. (elég az egyiket leszedni és minden kép eredeti méretben megtalálható benne)
Kérésre elküldöm későbbiekben bárkinek. És kérdésekre is szívesen válaszolok.

Üdv


http://upload.indamail.hu/dl/?tid=854a1 ... af9c19f5dd

http://upload.indamail.hu/dl/?tid=654a1 ... 0ecd4a1b13

http://upload.indamail.hu/dl/?tid=854a1 ... 08de63248d
Galamb0
 
Hozzászólások: 2
Csatlakozott: 2016.10.04. 06:04

Re: Technics SA-TX50

HozzászólásSzerző: Galamb0 » 2016.10.09. 10:09

Köszönöm,még este el is kelt :)
Galamb0
 
Hozzászólások: 2
Csatlakozott: 2016.10.04. 06:04


Vissza: Adás-vétel, csere

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég