Rólunk

diyAudio.hu weboldalt 2020. júniusában hozta létre egy magánszemély. A weboldal célja az, hogy ismertesse és megtartsa az elérhető legjobb audiotechnikai megoldások egy részét. Fontos felhívnom a figyelmedet arra, hogy nem tudok felelősséget és garanciát vállalni az oldalon jelenlévő tartalmakért, és azoknak a pontosságáért. Éppen ezért azt tudom ajánlani, hogy mindig tájékozódj más forrásokból is! Természetesen azon leszek, hogy minél pontosabb információkat adjak át.


Jelenleg egyedül szerkesztem az oldalt, viszont lehetőséget adok másoknak a cikkeik publikálásához. Ehhez egyeztetni kell velem előtte, és csak e-mailben tudod elküldeni az adott tartalmat. Fontos, hogy saját tartalmat küldjél el, más oldalakról összeollózott tartalmakat nem fogadok el!


Fontos számomra az olvasóim adatainak védelme. Éppen ezért nem hozok létre fórumot, nem hozok létre külsős hirdetési felületet, és nem telepítek adatokat gyűjtő alkalmazásokat sem. Ezzel nem tudom monitorozni a látogatásokat, viszont egyben nem kell felhasználói adatokat kezelnem, mert nincsenek. Weboldal publikus funkcióinak eléréséhez weboldal sütire sincs szükség, mivel kerülöm az olyan alkalmazások használatát, amik ezt megkövetelnék. diyaudio.hu oldalon nincsenek szponzorált termékmegjelenítések, mivel ez az oldal nem a pénzről szól. Ha esetleg későbbiekben lenne szponzorált termékmegjelenítés, egyértelműen jelezni fogjuk!