diyAudio.hu átalakult fórumalapú blogtérré

Egyelőre lassan, de folyamatosan fejlődik az oldal.
László
Adminisztátor
Hozzászólások: 41
Csatlakozott: 2020.10.18. 17:54

diyAudio.hu átalakult fórumalapú blogtérré

Hozzászólás Szerző: László »

A mai napon diyAudio.hu weboldal átalakult fórumalapú blogtérré. Eredetileg WordPress-ről ment, viszont a fórumalapút könnyebb valamennyivel kezelni, ezért váltottam erre. Rengeteg munka van még az oldalon, akár a frontend fejlesztést nézzük, akár a tartalmat, ezért megértést kérek! Miután fórumalapú lett, talán könnyebben és gyakrabban lesz frissítve az oldal. Szükség esetén bekapcsolhatóvá válhat a zártkörű fórum, tagok meghívás alapján kerülhetnek be.

GDPR miatt nem lesz az új diyAudio.hu nyilvános fórum, ráadásul a motor sincs eredetileg felkészítve rá, nekem kellett utólag megbütykölni, hogy ne kelljen az adatvédelemmel ezen az oldalon foglalkozni. De jelenleg nincs is erre szükség, mindenki megtalálta a magának tetsző fórumot, ezért felesleges plusz egyet még fórumként üzemeltetni, marad a blogtér.
László
Adminisztátor
Hozzászólások: 41
Csatlakozott: 2020.10.18. 17:54

Re: diyAudio.hu átalakult fórumalapú blogtérré

Hozzászólás Szerző: László »

Változott valamennyit a főoldalunk kinézete, és a hangváltó kalkulátor oldal is frissítésre került. Így még könnyebben áttekinthetőbbé váltak az újabb információk. Néhányan megkérdőjelezhetik a hangszórók adatlapján feltüntetett mérési eredmények pontosságát, viszont azt fontos tudni, hogy itt nem a széles körnek legyártott hangszórókról beszélünk. Az általam ajánlott gyártók egyszerűen nincsenek abban a helyzetben, hogy csaljanak, mivel az bármilyen magazinos, vagy fórumos mérésnél egyből kiderülne, mint néhány nem általam ajánlott kerámiahangszóró típus esetében ki is derült, és nem is szólt ideálisan. Az lehet, hogy egyesek olyan mérési módszert és ábrázolást alkalmaznak, ami kozmetikázza valamennyire az eredményt, de jelentős különbségekkel és csúsztatásokkal nem kell számolni, főleg azonos mérési módszerek és ábrázolási módok esetén. Magyarországon élő audio diyerek jelentős része elfogult, ráadásul a fórumozók egy része kisebb baráti csoportokba vannak rendeződve, és az oldal tulajdonosa egyik ilyen csoportnak sem a tagja.
László
Adminisztátor
Hozzászólások: 41
Csatlakozott: 2020.10.18. 17:54

Re: diyAudio.hu átalakult fórumalapú blogtérré

Hozzászólás Szerző: László »

Az általunk említett legtöbb komponens teljes adatlapja elérhetővé vált PDF formátumban is. Régebbi cikkeink automatikusan kiegészültek vele. Adatlap megtekintéséhez vagy egy kijelölt linkre, vagy az adatlapképre kell kattintani. Amennyiben az adott komponens teljes adatlapjának egy oldala van, ami maga a kép is, nem kerül külön feltöltésre PDF formátumban. Egy komponenshez több adatlap is tartozhat (például chip), nem áll módunkban mindet feltölteni. Az adatlapon lévő információkért, esetleges pontatlanságáért vagy elavulásáért semmilyen felelősséget nem vállalunk!
Válasz küldése