OPA1655 műveleti erősítő mivel nagyon jól sikerült darab, így nagyon gyorsan el tud fogyni. Éppen ezért muszáj volt rendelnem még egy pár darabot, mivel sokkal egyszerűbb ezekkel dolgozni, és az áruk sem vészes, legalábbis egyelőre. Biztos vagyok benne, hogy nem minden gyártó kínálná ilyen olcsón ezeket a műveleti erősítőket, pláne ha azt vesszük figyelembe, hogy hangminőségre ilyen jókkal még nem igazán találkozhattunk. Ráadásul nettó 15.000 Ft felett ingyenes Mouser.com-nál a szállítás, ahol jelenleg kapható, így a rendelésnél természetesen érdemes épphogy átlépni ezt a határt, hogy az áfán kívül ne mi fizessük ezt az összeget is, pluszban. Műveleti erősítős kapcsolásokkal sok mindent meg lehet oldani. Bár most sem használnám mindenhová, ahova lehetne, viszont tényleg olyan jó hangminőségű, hogy bátran tudom alkalmazni ezentúl leginkább buffernek vagy összegzőnek. Ha bárki azt mondja, hogy például az AD797 a legjobb, vagy az LT1028, vagy akár az OPA827, rendben van, odaadom neki ingyen, használjátok csak azt! Mert én nem fogom. Annyi hátránya azért van, hogy nincs PDIP tokozás, csak SOIC, nehezebb forrasztani, de ennyi baja legyen az elérhetőségén kívül.