Rólunk

diyAudio.hu weboldalt 2020. júniusában hozta létre egy magánszemély. A weboldal célja az, hogy ismertesse és megtartsa az elérhető legjobb audiotechnikai megoldások egy részét. Fontos felhívnom a figyelmedet arra, hogy nem tudok felelősséget és garanciát vállalni az oldalon jelenlévő tartalmakért, és azoknak a pontosságáért. Éppen ezért azt tudom ajánlani, hogy mindig tájékozódj más forrásokból is! Természetesen azon leszek, hogy minél pontosabb információkat adjak át.

Jelenleg egyedül szerkesztem az oldalt, viszont lehetőséget adok másoknak a cikkeik publikálásához. Ehhez egyeztetni kell velem előtte, és csak e-mailben tudod elküldeni az adott tartalmat. Fontos, hogy saját tartalmat küldjél el, más oldalakról összeollózott tartalmakat nem fogadok el!

Az általunk említett legtöbb komponens teljes adatlapja elérhetővé vált PDF formátumban. Adatlap megtekintéséhez vagy egy kijelölt linkre, vagy az adatlapképre kell kattintani. Amennyiben az adott komponens teljes adatlapjának egy oldala van, ami maga a kép is, nem kerül külön feltöltésre PDF formátumban. Egy komponenshez több adatlap is tartozhat (például chip), nem áll módunkban mindet feltölteni. Az adatlapon lévő információkért, esetleges pontatlanságáért vagy elavulásáért semmilyen felelősséget nem vállalunk!