Az oldal szerkesztője elhagyta a régi fórumokat

Egyelőre lassan, de folyamatosan fejlődik az oldal.
László
Adminisztátor
Hozzászólások: 63
Csatlakozott: 2020.10.18. 17:54

Az oldal szerkesztője elhagyta a régi fórumokat

Hozzászólás Szerző: László »

Bizonyára te is tudod, hogy Toto néven voltam jelen két kisebb magyar audio fórumon. Miután a rajtuk lévő többség gyakorlatilag megutált, így kilépés mellett döntöttem, azaz nem fogok többet bejelentkezni ezekre a fórumokra. A két fórum vezetősége nem kedveli egymást, és egyik sem kedvel engem. Viszont mindkét fórum vezetőségére felnéznek egy jó páran, tehát tekintélyek, vakon követik őket az adott fórum lelkes tagjai. Manapság nem vettem észre, hogy bárki is visszaélt volna ezzel. De csak ez az eszköz maradt a kezükben objektíven, amivel jól kiszúrhatnak velem. És kitudja, hogy az egyik fórumon a vezetőség tagjai mikor vetik ezt be ellenem, mint egy utolsó megmaradt eszközt!

Azt bizonyára mindenki tudja, hogy mindkét fórumnál voltam adminisztrátor, és mindkét fórum adminisztrátori köreiből ki lettem túrva pár évvel ezelőtt. Nekem ez áldás. Régebben fiatalabb voltam, hülyébb voltam, most már az eszem ágában sincs, hogy bármilyen tekintetben is foglalkozzak bármelyik fórummal is.

Viszont ha leáll az egyik fórum, és a csapat mondjuk három tagja összefog, és kijelentik, hogy én hackeltem meg őket, és nincs biztonsági mentésük? El fogod hinni? Minden bizonnyal, mert hiszel nekik. Mint ahogy a többiek is hisznek nekik. Amúgy sem vertek át senkit soha, vagy legalábbis ezt hisszük. Ezt sem megerősíteni, sem megcáfolni nem szeretném.
Térjünk a lényegre! Mindkét fórum alatt phpBB motor üzemel, ami nyílt forráskódú. Ezt lehet frissíteni, ellenőrizni a kódokat, áttekinteni az egészet, úgy, ahogy az van akár kódsor összehasonlítókkal. Nincs elrejtve általam azon semmi, azt garantálom. De ezeket nem frissítik, azóta is úgy eszi meg a fene, ahogy van. Tegyük fel, hogy éri az egyiket egy hacker támadás, mert rengeteg biztonsági rés van bennük. Az ő felelőtlenségük, hogy nem frissült... De engem vesznek elő, mert ahogy előbb írtam, csak ezzel tudnak kicseszni velem!

Jelzem, ők az irányítók, akiknek az olvasóik vakon hisznek! Nem történt visszaélés manapság, semmilyen csúnyaságot nem vettem észre a kettős mércén kívül, de ahogy rohad a világ, potenciálisan bármikor visszaélhetnek ezzel! Te járj nyitott szemmel, ők meg frissítsék csak a fórumot hivatalos forrásból!

Továbbá jelzem, hogy ezeknek a fórumok mentéseit már régen töröltem, klónozni egyiket sem tudom, és nem is akarom!
Válasz küldése